Apteekki Lääkelista

Palvellaksemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla olemme tuoneet nyt ainutlaatuisen sähköisen lääkelistan kaikkien saataville, täysin ilmaiseksi.

Arvojemme mukaan haluamme olla mukana edistämässä terveyttä ja turvallisuutta parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoammekin yhteistyökumppaneidemme kanssa käyttöön keinon hallita omia lääkitys- ja rokotustietoja ajasta ja paikasta riippumatta. Tiedot kulkevat kaikkialla mukanasi omassa älypuhelimessasi, aivan kaikkialla.

Turvallinen lääkehoito on jokaisen oikeus

Haluamme edistää turvallisen lääkehoidon toteutumista Suomessa sekä kansainvälisesti, ja sovelluksemme palvelee käyttäjiään myös jatkossa usealla eri kielellä. Nyt jos koskaan, on aika tutustua UPharma App -sovellukseemme. Helppokäyttöinen ja näkymältään selkeä sovellus tarjoaa ratkaisun lääkitys- ja rokotustietojen hallintaan jokaiselle. Sovelluksessa on huomioitu myös omaishoitajien tarpeet.
UPharma App

Parhaat edut ovat tulevaisuudessa aina saatavillasi

UPharma App tekee yhteistyötä kumppaniyritysten kanssa voidakseen tarjota markkinoiden parhaan ratkaisun omien tärkeimpien terveystietojen hallintaan. Sovelluksen käyttäjänä tulet tulevaisuudessa nauttimaan myös parhaista eduista, joita yhteistyökumppanimme juuri Sinulle tarjoavat. Kuulet myös tästä lisää tulevaisuudessa ja sovelluksemme aktiivisena käyttäjänä saat edut käyttöösi ensimmäisten joukossa.

Lataa UPharma App sovelluskaupasta

Tutustu tuotteeseen ja lataa UPharma App nyt ilmaiseksi sovelluskaupastasi. Lääkitys- ja rokotustietojen hallinta on jatkossa turvallista, vaivatonta ja voit tehdä tämän samaan aikaan myös tyylikkäästi. Sovelluksen kaikki ominaisuudet ovat käytössäsi heti kirjauduttuasi sovellukseen sisään.

Sinun hyvinvointiasti kunnioittaen
Johanna Jauhiainen
toimitusjohtaja

Lataa sovellus maksutta: